email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Natascha te gast bij afronding Een Intercultureel Fundament

Een Intercultureel Fundament, afsluitende Zorg conferentie in Kasteel de Schaffelaar te Barneveld 

Het was een inspirerende dag gisteren bij de afsluitende conferentie Een Intercultureel Fundament # EIF! Dit project over diversiteit in de zorg van de brancheorganisaties VGN en Actiz duurde twee jaar. Vele zorgorganisaties deden mee. Gisteren werd alle kennis en ervaring, opgedaan in de afgelopen 2 jaar  gebundeld, gepresenteerd en uitgewisseld. Aanwezig waren zorgprofessionals uit heel Nederland. Voor meer info over het programma, klik op deze link van VGN http://www.vgn.nl/artikel/15354#

Ik voelde me vereerd, want ik kreeg de ruimte om op de zeepkist te vertellen over mijn spiksplinternieuwe masterclass voor leidinggevende over diversiteitsmanagement Deze heb ik speciaal voor het EIF project ontwikkeld. De masterclass bevat 8 bijeenkomsten met 5 inhoudelijke modules over hoe je als leidinggevende omgaat met een multicultureel team en met multiculturele klanten. De nieuwste inzichten en studies over diversiteit heb ik verzameld en aangeboden in dit programma. Met 8 lijnmanagers we acht keer bij elkaar om onze kennis te vergroten en de aanpak in de organisatie te verbeteren. Communicatie, personeelselecties, klantenbenadering, teamwerk en talent ontwikkeling. Gisteren hebben deze 8 lijnmanagers van vijf verschillende zorginstellingen hun certificaat van de masterclass 'Interculturalisatie in de Zorg' ontvangen. Fantastisch!

Zo'n conferentie geeft altijd weer een boost energie en inspiratie om verder te gaan met dit nooit saai wordende thema diversiteit. De wereld wordt steeds kleiner. Mensen van diverse culturele komaf werken  anno 2013 samen in organisaties. In de stad waar ik woon, Amsterdam, en in de rest van Nederland.
En er is inmiddels zoveel kennis over diversiteit en er zijn zoveel tools die we kunnen inzetten op dit thema!

Ik zou iedere leidinggevende in iedere organisatie iets willen toefluisteren. Gebruik de kennis en de tools die er zijn om meer uit je team te halen. Gebruikte kennis over culturele diversiteit om betere keuzes te maken voor een internationale markt en om beter te communiceren. Gebruik deze kennis om jezelf te blijven inspireren! Want als leidinggevende ben je, net als ik als trainer, je eigen gereedschap. Iedere keer weer. In je werk maak je immers constant gebruik van de kennis en ervaring die in jou zelf aanwezig is. Onderhoudt je gereedschap!

De kennis en methodieken op deze website zijn ontwikkeld voor jou. Doe er je voordeel mee en kijk onder diensten en de menubalk naar een training of workshop die aansluit bij jouw vraag in jouw organisatie.

 

« \Natascha te gast bij… | Natascha te gast bij… »

0 Reacties

Door: zoutewelleintercultureel
Wees de eerste om een discussie te starten.

Plaats een reactie

*Naam, email en reactie zijn verplicht.

Laatste 10 posts