email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Carrieretijgers bij Cisco systems

Lunchlessen voor carrièretijger

 

We zijn alweer bijna klaar met het eerste blok van de lunchlessen Nederlands voor ICT specialisten van Cisco Systems. In een kleine groep van zes medewerkers (allemaal expats) hebben we geleerd hoe je in het Nederlands: collega’s begroet, een praatje maakt over de voetbaluitslagen of over het weer, en hoe je vertelt wie je bent en waar je vandaan komt.

 

Dit lunchtraject is speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleide expats. Zij werken veel en hebben weinig tijd. Ze willen zich graag thuisvoelen in Amsterdam en in Nederland. Daarom leren deze jonge ICT expats de Nederlandse taal allemaal op een efficiënte manier. Ze hebben les tijdens de lunch en op hun eigen werkplek! Geen reistijd dus en geen vermoeiende avondcursus! Die tijd stop jij in je huiswerk.

 

Ook geïnteresseerd?

Is dit iets voor jou? Vanaf september kun jij je ook met je team aanmelden voor deze lunchlessen. Tijdens de lunchpauze krijg je anderhalf uur les. Dit kan een tot drie keer in de week. Met 4:00 uur huiswerk in de week kom je dan in een aantal maanden al snel op NT2 niveau A2. Op niveau A2 kun je al behoorlijk redden. Je kan een gesprek voeren met de buren, je kunt aan de dokter vertellen welke klachten je hebt, je kunt je boodschappen doen in het Nederlands en je kunt eenvoudige formulieren invullen voor je administratie.

 

En dat is toch fantastisch! Zeker als je van plan bent om langer te blijven wonen en werken in Nederland!

 

Wij gaan bij Cisco Systems in ieder geval aan de slag met een tweede blok (les 11-20) lunchlessen! Op naar niveau A2!

 

Wil je Nederlands leren tijdens de lunch en heb je al een basisniveau? Schroom niet, vanaf september geef ik ook lessen incompany voor de niveaus A2, B1 en B2. Wil je privéles of wil je ondersteuning in andere specifieke onderdelen van de Nederlandse taal, neem dan contact met me op via .(JavaScript must be enabled to view this email address).

 

« \Carrieretijgers bij… | Carrieretijgers bij… »

0 Reacties

Door: zoutewelleintercultureel
Wees de eerste om een discussie te starten.

Plaats een reactie

*Naam, email en reactie zijn verplicht.

Laatste 10 posts