email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 • test

  De Kweker

  De Kweker is een professionele levensmiddelengroothandel met een uitgebreid food en non-food assortiment, onderdeel van Vroegop Ruhe en Co.

 • test

  Burg Ter Aar BV

  Wij Burg Groep produceren siroop, azijn, reinigingsmiddelen en automotives. Vrijwel elk huishouden in Europa heeft onze producten in huis. Wij verkopen onze producten via retailorganisaties. Zij kiezen de samenstelling van het product, de positionering, de naam en vormgeving waarmee ze onze producten op de markt willen brengen.

 • Taalcentrum-Vu

  Het Taalcentrum-VU is een zelfstandig taal- en trainingsbureau dat opereert vanuit de Vrije Universiteit. Wij leveren vertalingen, taal- en communicatietrainingen en tekstredactie aan overheid en bedrijfsleven. Onze specialiteit: uw boodschap op de beste manier overbrengen.

   

 • VU medisch centrum

  VU medisch centrum staat voor onderscheidende patiëntenzorg, hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs en grensverleggend onderzoek. VU medisch centrum komt voort uit een christelijke traditie en koppelt geloof in persoonlijke, integere en respectvolle behandeling van mensen aan gezonde ambitie en fundamentele nieuwsgierigheid.

  VU medisch centrum wil beter maken, maar ook beter zijn, nog beter worden en bijdragen aan de medische kennis van morgen.

   

 • test

  Den Haag ontmoet Den Haag

  Scholen van verschillende achtergronden gaan elkaar ontmoeten. Zij organiseren samen activiteiten, zodat hun leerlingen elkaar leren kennen.

   

 • test

  Imtech

  Technologie is de sleutelfactor op de weg naar een duurzame toekomst. Imtech gelooft daarin en levert zijn klanten meetbare toegevoegde waarde door het aanbieden van hoogwaardige technische totaaloplossingen.

   

 • test

  Zaanstad

  Website ligt er tijdelijk uit.

   

 • test

  Pantar Amsterdam

  Pantar Amsterdam begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar (regulier) werk. Doel is een gewone baan of zo dicht mogelijk daarbij. Met onze begeleiding ontwikkelen mensen zich op een werkplek; iedereen is bij ons aan de slag, bij een werkgever of bij ons eigen bedrijf.

   

 • test

  Prins en Heida

  Mensen op basis van eigen competenties een toegankelijk en op maat gesneden ontwikkeltraject bieden. Door het brede pakket van diensten en producten is Prins & Heida in staat mensen een echte kans te bieden en te helpen deze kans te grijpen.

   

 • test

  SMHO

  De Samenwerkende Moslims Hulp Organisaties (S M H O) is een samenwerkingsverband van een aantal Nederlands-Turkse moslimorganisaties die actief zijn op het gebied van projectondersteuning. SMHO organiseert bijeenkomsten en activiteiten om de lidorganisaties optimaal te steunen in hun werk. Het SMHO Netwerk opereert uitsluitend met vrijwilligers, maar wil in toekomst ook vaste medewerkers aantrekken.

   

 • test

  Universiteit Leiden

  De Universiteit Leiden behoort tot de kopgroep van de Europese research-universiteiten. Dit draagt bij aan goede kansen voor onze afgestudeerden voor zowel wetenschappelijke als andere functies.

   

 • De inzichten rondom cultuurverschillen vond ik heel interessant! (Turkse zelforganisatie SMHO).