email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Links

Natascha Zoutewelle is lid van de netwerkvereniging Sietar (Society for Intercultural Education) - http://www.sietar.nl/

De communicatiekaravaan - http://www.decommunicatiekaravaan.nl/
De communicatiekaravaan helpt organisaties betere oplossingen te vinden voor bestaande vraagstukken, door creativiteit in te zetten. Out of the box denken wordt ingezet om betere resultaat te bereiken. Veel kortere en langere workshops en trainingen.

Yvonne van der Pol - Luz Azul Trainingen - http://www.luzazultrainingen.nl
Is trainer, coach en adviseur op het gebied van culturele diversiteit.

Rubik Nazarian - http://www.academyinc.nl
R. Nazarian is trainingsontwikkelaar en procesbegeleider en heeft met N. Zoutewelle samengewerkt als biculturele trainingsacteur.

0/24 Research & Organization Development - http://www.0-24rod.nl
0/24 adviseert organisaties, levert verander- en interimmanagement en verricht onderzoek op het terrein van de publieke sector. Een sector waarin verschillende werelden steeds meer in elkaar schuiven en grenzen diffuser worden.

4elements webdesign & consultancy - http://www.4elements.com
Ontwerpt en bouwt websites. Daarnaast SEO, Advertising, MuliMedia, Interactieve CD/DVD'sDe wereld staat niet stil en dat geldt gelukkig ook voor ons als limonadefabriekant, Burg Ter Aar BV. In de afgelopen jaren hebben de nodige veranderingen (ERP systeem, werkoverleg, verbeterteams e.d.) plaatsgevonden die consequenties hebben voor de kwaliteit van communicatie. We hebben gemerkt dat een aantal collega’s niet mee kunnen in de manier waarop wij willen communiceren met elkaar. Inhoudelijk doen zij hun werk erg goed en zijn we ook absoluut tevreden over hen, daarom hebben we besloten om hen een cursus Nederlandse communicatie op de werkvloer aan te bieden. Wij hadden al goede ervaringen met een opleiding van Natascha Zoutewelle op dit gebied en daarom hebben we besloten om haar te vragen om deze opleiding voor zes collega’s te verzorgen. Het is erg leuk om te zien hoe iedereen fanatiek zijn best doet en ook stappen maakt. Daarnaast zijn wij ons er ook beter van bewust dat onze manier van communiceren vaak veel te ingewikkeld is voor deze collega’s. Kortom voor zowel werkgever als werknemer een win/win situatie. Hajo van den Berg, Bedrijfsleider Ter Aar.