email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Links

Natascha Zoutewelle is lid van de netwerkvereniging Sietar (Society for Intercultural Education) - http://www.sietar.nl/

De communicatiekaravaan - http://www.decommunicatiekaravaan.nl/
De communicatiekaravaan helpt organisaties betere oplossingen te vinden voor bestaande vraagstukken, door creativiteit in te zetten. Out of the box denken wordt ingezet om betere resultaat te bereiken. Veel kortere en langere workshops en trainingen.

Yvonne van der Pol - Luz Azul Trainingen - http://www.luzazultrainingen.nl
Is trainer, coach en adviseur op het gebied van culturele diversiteit.

Rubik Nazarian - http://www.academyinc.nl
R. Nazarian is trainingsontwikkelaar en procesbegeleider en heeft met N. Zoutewelle samengewerkt als biculturele trainingsacteur.

0/24 Research & Organization Development - http://www.0-24rod.nl
0/24 adviseert organisaties, levert verander- en interimmanagement en verricht onderzoek op het terrein van de publieke sector. Een sector waarin verschillende werelden steeds meer in elkaar schuiven en grenzen diffuser worden.

4elements webdesign & consultancy - http://www.4elements.com
Ontwerpt en bouwt websites. Daarnaast SEO, Advertising, MuliMedia, Interactieve CD/DVD'sVerrassend vond ik de oefening 'intercultureel silhouetten'. Vòòr de training zat er veel spanning in de groep en binnen een uur was er een hilarische en positieve sfeer (Universiteit Leiden).