email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Pimp Your Teamwork

NIEUW : Programmma Pimp Your Teamwork (PYT)

Zou u willen dat uw team net zo vindingrijk en effectief is als de pinguins in dit  http://www.youtube.com/watch?v=1qzzYrCTKuk&feature=related filmpje?

Werk dan aan teambuilding!


In Pimp Your Teamwork verbeter je in 1 dag de samenwerking en het oplossend vermogen van een team. Ik heb deze training ontwikkeld op basis van mijn inzichten in het werken met culturele diversiteit. Daarbij zijn vertrouwen, durven verkennen, bewust waarderen en excelleren belangrijke fases binnen team ontwikkeling. Het programma PYT kan ingezet worden bij alle teams die beter kunnen presteren en niet toekomen aan excelleren.
Wil je weten hoe zo'n dag eruit ziet? Kijk hieronder naar een voorbeeldprogramma. Het programma wordt  helemaal aangepast aan de situatie en doelstelling van uw team.

Programma Pimp Your Teamwork (PYT)

  • Introductie Pimp Your Teamwork
  • Vertrouwen: Je fundament van samenwerking versterken: creatieve interactieve groeps oefening. Te gebruiken bij mono culturele groepen en bij groepen met veel diversiteit.
  • Verkennen: Op zoek naar de sterke en zwakke schakels in het team. Onderzoeks oefening via het maken van sociogrammen.
  • Waarderen: Gebruikmaken van talent. Complimenteren als samenwerkingsversterker inzetten.
  • Excelleren: Groepsoefeningen creativiteit stimuleren: nieuwe oplossingen bedenken voor bestaande vraagstukken in de organisatie.

 

1 dag

kosten circa 1165,00 euro

korting voor non-profit instellingen

 

PYT komt zo bij u langs !

 

De wereld staat niet stil en dat geldt gelukkig ook voor ons als limonadefabriekant, Burg Ter Aar BV. In de afgelopen jaren hebben de nodige veranderingen (ERP systeem, werkoverleg, verbeterteams e.d.) plaatsgevonden die consequenties hebben voor de kwaliteit van communicatie. We hebben gemerkt dat een aantal collega’s niet mee kunnen in de manier waarop wij willen communiceren met elkaar. Inhoudelijk doen zij hun werk erg goed en zijn we ook absoluut tevreden over hen, daarom hebben we besloten om hen een cursus Nederlandse communicatie op de werkvloer aan te bieden. Wij hadden al goede ervaringen met een opleiding van Natascha Zoutewelle op dit gebied en daarom hebben we besloten om haar te vragen om deze opleiding voor zes collega’s te verzorgen. Het is erg leuk om te zien hoe iedereen fanatiek zijn best doet en ook stappen maakt. Daarnaast zijn wij ons er ook beter van bewust dat onze manier van communiceren vaak veel te ingewikkeld is voor deze collega’s. Kortom voor zowel werkgever als werknemer een win/win situatie. Hajo van den Berg, Bedrijfsleider Ter Aar.