email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Pimp Your Teamwork

NIEUW : Programmma Pimp Your Teamwork (PYT)

Zou u willen dat uw team net zo vindingrijk en effectief is als de pinguins in dit  http://www.youtube.com/watch?v=1qzzYrCTKuk&feature=related filmpje?

Werk dan aan teambuilding!


In Pimp Your Teamwork verbeter je in 1 dag de samenwerking en het oplossend vermogen van een team. Ik heb deze training ontwikkeld op basis van mijn inzichten in het werken met culturele diversiteit. Daarbij zijn vertrouwen, durven verkennen, bewust waarderen en excelleren belangrijke fases binnen team ontwikkeling. Het programma PYT kan ingezet worden bij alle teams die beter kunnen presteren en niet toekomen aan excelleren.
Wil je weten hoe zo'n dag eruit ziet? Kijk hieronder naar een voorbeeldprogramma. Het programma wordt  helemaal aangepast aan de situatie en doelstelling van uw team.

Programma Pimp Your Teamwork (PYT)

  • Introductie Pimp Your Teamwork
  • Vertrouwen: Je fundament van samenwerking versterken: creatieve interactieve groeps oefening. Te gebruiken bij mono culturele groepen en bij groepen met veel diversiteit.
  • Verkennen: Op zoek naar de sterke en zwakke schakels in het team. Onderzoeks oefening via het maken van sociogrammen.
  • Waarderen: Gebruikmaken van talent. Complimenteren als samenwerkingsversterker inzetten.
  • Excelleren: Groepsoefeningen creativiteit stimuleren: nieuwe oplossingen bedenken voor bestaande vraagstukken in de organisatie.

 

1 dag

kosten circa 1165,00 euro

korting voor non-profit instellingen

 

PYT komt zo bij u langs !

 

Verrassend vond ik de oefening 'intercultureel silhouetten'. Vòòr de training zat er veel spanning in de groep en binnen een uur was er een hilarische en positieve sfeer (Universiteit Leiden).