email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Train de Trainer

test

Tegenwoordig verzorgt Natascha Zoutewelle ook Train de Trainer programma's voor groepen en individuen.

Train de Trainer op maat

Een Train de Trainer is speciaal voor medewerkers die af en toe een training verzorgen voor klanten of collega's, maar die dit niet vaak genoeg doen om zich er lekker en zeker in te voelen. Vaak hebben zij behoefte aan begeleiding door een opgeleide ervaren trainer. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

  • Hoe stel ik een gevarieerd programma samen?
  • Hoe kan ik een training die ik al klaar heb 'oppimpen', bijvoorbeeld door meer interactie in te bouwen of creatieve technieken te gebruiken?
  • Hoe ga ik om met weerstand in de groep?
  • Hoe bevorder ik de interactie in de groep?
  • Hoe kom ik over? (non-verbele communicatie)

Coach de Trainer, nog meer op maat!

Je kunt als deelnemer ook gecoacht worden, dan wordt je een aantal uren individueel begeleid. We behandelen precies die onderdelen waar jij behoefte aan hebt. De sessies zijn 1,5 uur en met twe sessies kun je al hele stap vooruit. Vier sessies zijn meestal voldoende.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natascha Zoutewelle.

De wereld staat niet stil en dat geldt gelukkig ook voor ons als limonadefabriekant, Burg Ter Aar BV. In de afgelopen jaren hebben de nodige veranderingen (ERP systeem, werkoverleg, verbeterteams e.d.) plaatsgevonden die consequenties hebben voor de kwaliteit van communicatie. We hebben gemerkt dat een aantal collega’s niet mee kunnen in de manier waarop wij willen communiceren met elkaar. Inhoudelijk doen zij hun werk erg goed en zijn we ook absoluut tevreden over hen, daarom hebben we besloten om hen een cursus Nederlandse communicatie op de werkvloer aan te bieden. Wij hadden al goede ervaringen met een opleiding van Natascha Zoutewelle op dit gebied en daarom hebben we besloten om haar te vragen om deze opleiding voor zes collega’s te verzorgen. Het is erg leuk om te zien hoe iedereen fanatiek zijn best doet en ook stappen maakt. Daarnaast zijn wij ons er ook beter van bewust dat onze manier van communiceren vaak veel te ingewikkeld is voor deze collega’s. Kortom voor zowel werkgever als werknemer een win/win situatie. Hajo van den Berg, Bedrijfsleider Ter Aar.