email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Welkom bij Zoutewelle Intercultureel

test

Zoutewelle Intercultureel helpt uw organisatie beter gebruik te laten maken van culturele diversiteit. Wij leveren verschillende trainingen en advies- en coachingstrajecten rondom interculturalisatie, met een dosis kennis van cultuurverschillen en een flinke scheut creativiteit.

Het resultaat van een traject:

  • Leidinggevenden in uw organisatie sturen hun multiculturele team beter aan.
  • Medewerkers met een cultureel diverse achtergrond werken beter samen.
  • Klanten voelen zich nog meer thuis bij uw organisatie.

Bij Zoutewelle Intercultureel snijdt het mes aan twee kanten. Enerzijds helpen wij uw organisatie beter om te gaan met culturele diversiteit zodat u ook daadwerkelijk gebruik kunt maken van de kansen die culturele diversiteit biedt (op de arbeidsmarkt, binnen teams). Daarnaast helpen we allochtonene Nederlanders en expats middels diverse op maat gesneden taaltrajecten beter Nederlands te spreken en ' typisch Nederlands gedrag' beter te begrijpen. 

Zoutewelle Intercultureel is sinds 2014 CRKBO geregistreerd als onderwijsinstelling. Wij voldoen hiermee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Meer informatie over interculturalisatietrajecten en taaltrajecten.

 

Deze kennismakingsworkshop over cultuurverschillen leverde ons team winst op. Er ontstond echt erkenning voor een gezamenlijk probleem. Namelijk hoe lastig het is om in een internationale organisatie goed om te blijven gaan met al die grote en kleine cultuurverschillen tussen klanten en collega's (Imtech).