telefoon: 06 - 13.23.50.01 email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

De Interculturele Tomtom

Zoutewelle Intercultureel helpt organisaties om intercultureel sensitief te worden. Wij hebben daartoe een stappenplan ontworpen richting interculturele professionaliteit: de IntercultureleTomtom. De context van iedere organisatie is anders en de problematiek die organisaties ervaren bij het omgaan met diversiteit elke keer weer verschillend. De I-Tomtom geeft steeds opnieuw richting aan het proces en helpt bij vragen als: Hoe gaan we om met een grote minderheidsstem? Hoe kunnen we rekening houden met verschillen en toch duidelijk zijn naar iedereen? De I-Tomtom geeft dus richting, en dat werkt heel prettig!


Daar gaan we heen in 2012 !

De I-Tomtom wordt, na een toelichting tijdens de training, gratis meegegeven. Zo kunnen medewerkers ook na de training de I-Tomtom gebruiken in uw organisatie..

Het is mogelijk om opgeleid te worden in de eerste stappen van de Tomtom. Tijdens de training leert de medewerker zich meer bewust te worden van hoe diversiteit werkt in de eigen organisatie. Voor organisaties die al wat verder zijn op het gebied van interculturalisatie is het ook mogelijk om een professionaliserings traject te volgen. Er wordt dan juist aandacht besteed aan het ontwikkelen van de laatste stappen die de Tomtom aangeeft. Aldus een cursist: 'Het is fantastisch om te ervaren dat je meer grip krijgt op je medewerkers en dat de output van het team wordt vergroot!' Meer over de Masterclasses.

 

 

 

 

''Met deze oefening leer je elkaar in korte tijd op een dieper niveau kennen! Erg leuk en leerzaam!" aldus een deelnemer bij de workshop Intercultureel Silhouetten.